Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Agenda

set.
4
dl.
Jornada de portes obertes de QSTURA @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 4 @ 17:00 – 20:00

L’Escola de Qstura Professional EQP us convida a les properes Jornades de Portes Obertes en les quals et presentaran totes les novetats del curs 2017/2018 del Diploma d’Especialització en Tècnic Qualificat en Disseny i Patronatge Digital i Confecció Industrial que realitzen amb la Fundació Universitat de Girona.

Si el teu somni és dedicar-te professionalment al món de la moda i el tèxtil, vine qualsevol d’aquests dies i pregunta tot el que vulguis saber:

 • Dies: 20 juliol – 4 setembre – 6 octubre
 • Horari: de 16:00h a 19:00h
 • Lloc: Escola de Qstura Professional EQP (Parc Científic UDG – Edifici Narcís Monturiol)

Ja pots matricular-te al Diploma d’Especialització d’EQP i F. Universitat de Girona.

Posa fil a l’agulla del teu futur professional!

 

PORTES OBERTES QSTURA

 

 

set.
12
dt.
Inici curs “Formació de formadors” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
set. 12 @ 15:00 – 18:00
Formació de formadors

Com es forma a un formador?

Dades del curs:

 • Hores: 40h
 • Dates: 12/09/2017 a 18/11/2017
 • Horari: Dimarts de 15.00h a 18.00h i Dissabtes de 09.00h a 14.00h

Objectiu:

 • Adquirir els coneixements i habilitats necessaris per a la planificació i desenvolupament de manera sistemàtica i rigorosa d’accions de formació per a l’ adquisició de competències professionals dels destinataris.

Continguts:

 • Programació del procés d’ensenyament-aprenentatge
 • La interacció didàctica
 • Estratègies de l’aprenentatge autònom.
 • Disseny de proves d’avaluació.
Inscripcions
set.
13
dc.
Sessió informativa del Màster en Direcció i Gestió d’empreses (MBA) de la UdG @ Aula MBA - Edifici Narcís Monturiol
set. 13 @ 19:00 – 20:00

Sessions informatives: dimecres 17 de maig, 12 de juliol i 13 de setembre a les 19 h a la Sala MBA de l’Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG i dimarts 20 de juny a les 19 h a l’aulari 1 de l’Edifici Giroemprèn del Parc  Científic i Tecnològic de la UdG.
Preguem confirmació d’assistència a: udgmba.direccio@udg.edu

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Business Administration) ha assolit 32 edicions; hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma els nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb una visió clarament enfocada a la pràctica (utilitza la metodologialearning by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

És un MBA dissenyat tant per aquells professionals que volen adquirir una major transversalitat en la visió empresarial que tenen actualment des dels seus llocs de treball o departaments on han desenvolupat la seva carrera professional, com per aquells que volen desenvolupar noves habilitats per progressar dintre de l’empresa o en la cerca de noves oportunitats, i, en general, millorar la seva ocupabilitat actual i futura gràcies a l’atractiu que té un estudi de màster com aquest. Per això aquest màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en entorns empresarials competitius. Al llarg d’aquestes 32 edicions també hi han participat amb èxit professionals que volen iniciar nous projectes d’emprenedoria i aquells que hauran de gestionar i dirigir l’empresa familiar i que necessiten la millor formació per encarar aquest repte professional.

L’MBA de la UdG està estretament lligat a la nova economia, s’imparteix en les millors instal·lacions del Parc científic i tecnològic de la UdG, i compta amb professors provinents de les escoles de negoci més prestigioses del país, empresaris i professionals amb experiència en el món de la consultoria. Aquest Màster ha teixit un ampli ventall de relacions en el territori, començant per la seva pròpia associació d’exalumnes, que realitza activitats per a professionals i que permet mantenir contactes amb directius i professionals de les nostres comarques. Col·labora així mateix amb la Càtedra d’Empresa Familiar, ja que som conscients que és una realitat rellevant i que cal tenir en compte en el nostre entorn, i amb l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

OBJECTIUS
 • Preparar potencialment al professional per accedir a la direcció general i dirigir la seva pròpia empresa.
 • Oferir una visió integral i completa de la direcció de l’empresa avui, en l’actual context econòmic, internacionalitzat i canviant, sense oblidar el lligam amb l’entorn de les comarques gironines i català, i un enfocament particular a la PIME.
 • Aportar capacitat de lideratge, desenvolupament professional i competències directives clau: creativitat, innovació, iniciativa per a la presa de decisions, treball en grup i direcció d’equips.
 • Traslladar les eines per comprendre l’entorn competitiu empresarial d’una manera pràctica i per crear nous models de negoci adaptats en aquest nou context. Adquirir els coneixements necessaris en àmbits com l’estratègia, la innovació, el màrqueting, la gestió econòmica i financera de l’empresa, les operacions o la internacionalització, entre molts altres.
 • Compartir valors imprescindibles en el desenvolupament d’un professional, des de la responsabilitat social de l’empresa, fins als valors necessaris per desenvolupar-se en qualsevol equip humà.
A QUI S’ADREÇA
 • A professionals amb una carrera professional consolidada en un càrrec de gestió que vulguin adquirir aquelles competències necessàries per treballar en l’àmbit de les activitats relacionades amb l’administració i la gestió d’empreses. Experiència professional mínima de cinc anys.
 • A responsables d’empreses familiars que hagin d’assumir la seva gestió o emprenedors que vulguin desenvolupar les competències per dur a terme la seva idea de negoci.

De l’experiència de les anteriors edicions podem dir que el perfil mitjà que participa en el Màster és el d’un professional amb més de 30 anys i que en l’actualitat ocupa càrrecs intermedis, directius o de gestió de projectes en empreses gironines de tots els sectors.

oct.
6
dv.
Jornada de portes obertes de QSTURA @ Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 6 @ 17:00 – 20:00

L’Escola de Qstura Professional EQP us convida a les properes Jornades de Portes Obertes en les quals et presentaran totes les novetats del curs 2017/2018 del Diploma d’Especialització en Tècnic Qualificat en Disseny i Patronatge Digital i Confecció Industrial que realitzen amb la Fundació Universitat de Girona.

Si el teu somni és dedicar-te professionalment al món de la moda i el tèxtil, vine qualsevol d’aquests dies i pregunta tot el que vulguis saber:

 • Dies: 20 juliol – 4 setembre – 6 octubre
 • Horari: de 16:00h a 19:00h
 • Lloc: Escola de Qstura Professional EQP (Parc Científic UDG – Edifici Narcís Monturiol)

Ja pots matricular-te al Diploma d’Especialització d’EQP i F. Universitat de Girona.

Posa fil a l’agulla del teu futur professional!

 

PORTES OBERTES QSTURA

 

 

oct.
7
ds.
Inici Curs “Personal Branding” @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
oct. 7 @ 9:00 – 14:00
Personal Branding

Com convertir persones en una marca

Dades del curs:

 • Hores: 30h
 • Dates: 07/10/2017 a 18/11/2017
 • Horari: Dissabtes de 09.00h a 14.00h

Objectiu:

 • Comprendre les responsabilitats de tenir una marca personal o empresarial com a clau en la nova estructura de les organitzacions.
 • Aprofitar el fenomen “branding” per posicionar-se al mercat laboral.
 • Conèixer els avantatges de tenir una marca personal connectada a la marca empresarial com a estratègia de les organitzacions enfront d’altres formats tradicionals.
 • Com millorar la creativitat

Continguts:

 • Business brand & Personal brand
 • Eines per construir una marca corporativa
 • Estratègia de màrqueting digital en les marques”
 • Personal Branding
Inscripcions
oct.
17
dt.
Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Narcís Monturiol
oct. 17 @ 18:00 – 22:00

El Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la UdG (Master in Bussines Administration) ha assolit la seva maduresa amb més de 25 anys; hi han passat gairebé 650 professionals de les comarques gironines en els darrers anys i s’ha convertit en una excel·lent oportunitat per formar-se a Girona, amb horaris compatibles amb les activitats professionals, que permet aportar una formació directiva transversal, amb rigor i coneixement de darrera generació durant un any. Al llarg dels cursos hem desenvolupat un màster per impulsar la iniciativa empresarial i la motivació necessària per assolir nous èxits professionals i que forma als nous directius que han de liderar els reptes de canvi en els entorns complexos de l’empresa. Un màster amb visió clarament enfocada a la practicitat (utilitza la metodologia learing by doing), al treball a partir de l’anàlisi de casos reals, als exercicis que simulen situacions de moltes PIME i grans empreses líders dels seus sectors, i que culmina amb la preparació d’un pla d’empresa.

A l’UdGMBA s’adquireix una visió transversal de tota l’organització empresarial, nous coneixements en totes les àrees clau que cal dominar en una companyia. El màster s’adreça a professionals amb experiència que se situen en llocs clau de futur de les empreses i que necessiten depassar el llindar del coneixement de les funcions i habilitats per a la gestió i administració en  entorns empresarials competitius. A la vegada, el màster implica el desenvolupament d’un pla de negocis real en el que aplicar tots els coneixements de totes les àrees de l’empresa. Alguns dels nostres exalumnes avui són directius, d’altres han creat el seu propi negoci, tots ells sempre han valorat molt positivament què va significar pensar un negoci des de zero, promovent l’emprenedoria des del primer dia de classe i amb l’acompanyament de tutors especialitzats. Finalment, l’estratègia i l’organització no és res sense les persones. L’MBA també aporta una formació en competències, en lideratge, en treball en equip i en desenvolupament de la creativitat i la innovació.

L’UdGMBA és una de les decisions més importants i positives en el rellançament de la vostra carrera professional. Serà amb el vostre treball i la vostra capacitat i dedicació que l’MBA continuarà sent un referent de la formació directiva a les comarques gironines. Us agraïm la confiança en el programa MBA de la Universitat de Girona.

MBAUDG

A l’UdGMBA s’adquireix una visió transversal de tota l’organització empresarial

INFORMACIÓ BÀSICA

 • Durada: 60 ECTS* / 1.500 hores
 • Calendari: Del 17 d’octubre de 2017 a l’1 de desembre de 2018
  • Sessions informatives:  
   • Dimecres 17 de maig, 12 de juliol i 13 de setembre a les 19 h a la Sala MBA  de l’Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.
   • Dimarts 20 de juny a les 19 h a l’aulari 1 de l’Edifici Giroemprèn del Parc  Científic i Tecnològic de la UdG.
 • Horari: Dimarts i dijous de 18 a 22 h.
  • Un cop al mes, divendres de 17 a 21 h i dissabte de 9.30 a 13.30 h
 • LLoc de realització: Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Giroemprèn, aula MBA.
 • Organitzat per: Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i Departament d’Organització, Gestió Empreserial i Disseny de Producte de la UdG.
 • Preu: 6.150€* (1.250 Euros de preinscripció + 147 Euros de despeses de finançament + matrícula finançada**: 4.900 Euros, en 10 quotes des de 490 Euros/mes)
  • Possibilitat de finançar el pagament de la matrícula en 10 quotes. Per a més informació consulteu aquí.
  • *Inclou una assegurança d’accidents. No inclou la taxa d’expedició del títol de la UdG.
  • ** Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat.
nov.
18
ds.
Inici Curs de Postgrau en Màrqueting Digital i Xarxes Socials @ Parc Científic i Tecnològic de la UdG
nov. 18 @ 16:30 – 20:30

INFORMACIÓ BÀSICA

Edició: Setena
Hores: 225.00
Idioma: Català
Data inici: 18/11/2017
Data finalització: 24/02/2018
Crèdits: 9.00 ECTS
Nombre de places: 23
Codi: 17PMX2017
PRÒXIMAMENT
Preu: 1.175,00€
Horari: Divendres de 16.30 a 20.30 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 h
18, 24 i 25 de novembre; 1, 2, 15 i 16 de desembre de 2017; 12, 13, 19, 26 i 27 de gener; 2, 3, 9, 10, 16, 17 i 24 de febrer de 2017

Lloc realització: Parc Científic i Tecnològic de la UdG (pendent de confirmar)

PRESENTACIÓ

La creixent competència comercial en diferents sectors de l’economia productiva de les comarques gironines, així com la importància de millorar la competitivitat d’aquest teixit empresarial, fan palesa la necessitat de formar professionals especialistes en la gestió comercial i del màrqueting digital que siguin capaços de formar part d’equips directius de les empreses catalanes amb una clara vocació per millorar l’orientació i la gestió del negoci en el món 2.0.

OBJECTIUS

Curs de Postgrau en Màrqueting Digital i Xarxes Socials

Posiciona la teva empresa per davant de la competència

 • Entendre què és el màrqueting i les seves estratègies principals (segmentació, posicionament i marca).
 • Conèixer els factors que incideixen en el màrqueting estratègic i la seva relació amb el món digital.
 • Aprendre a utilitzar les diferents xarxes socials i les eines de gestió social en entorns professionals i de gestió des de l’àmbit de l’estratègia i la planificació comercial.
 • Aprendre a crear i desenvolupar un model d’identitat digital per a qualsevol tipus de negoci, persona i empresa de qualsevol tipus que vulgui treballar en entorns digitals.
 • Disposar de les eines necessàries per aprendre a desenvolupar campanyes promocionals i d’e-mailing a la xarxa.
 • Conèixer i gestionar les diferents eines de posicionament web i de motors de cerca a la xarxa així com d’analítica web que permetin un posicionament empresarial millor.
 • Aprendre a avaluar resultats de campanyes i actuacions de posicionament digital a la xarxa.

A QUI S’ADREÇA

 • A persones interessades en treballar en l’àmbit del màrqueting i el màrqueting digital.
 • A emprenedors, empresaris i persones que busquen a Internet noves possibilitats de negoci.
 • A professionals que vulguin aprendre els conceptes de màrqueting i comunicació digital necessaris per millorar el posicionament digital de la seva empresa.
 • A persones que vulguin aprendre a planificar  estratègies digitals.

REQUISITS D’ADMISSIÓ

 • Titulació universitària.
 • S’admetran persones sense titulació universitària. Aquests alumnes obtindran un certificat s’assistència al curs.
 • Cal que els alumnes tinguin ordinador portàtil propi o un altre dispositiu mòbil per al seu ús en les sessions del programa.

PROGRAMA

 • 1. Eines i processos del màrqueting estratègic
  • S’introduiran els principals conceptes i estratègies del màrqueting estratègic. Amb la definició i coneixement de l’estructura del pla de màrqueting així com de les diferents estratègies de segmentació i posicionament, l’alumne podrà encarar amb major facilitat tot l’ecosistema que suposa el màrqueting i la comunicació digital.
 •  2. Comercialització i habilitats digitals
  • Busca proporcionar les habilitats digitals bàsiques per optimitzar i potenciar la gestió professional del màrqueting on line. S’aprendrà a treballar amb diferents dispositius de forma sincronitzada, a realitzar cerques estratègiques per al negoci, a trobar i, sobretot, atraure la informació desitjada i a disposar de les eines correctes per arxivar-la, accedir-hi i compartir-la fàcilment.
 •  3. Planificació i ús de les xarxes socials
  • L’alumne aprendrà a elaborar els objectius principals i específics d’un pla de màrqueting digital. Veurà com desplegar aquest pla de màrqueting als mitjans socials a través d’un social media plan que inclou accions i campanyes concretes sense oblidar que les xarxes socials no són objectius en si, sinó un mitjà estratègic per aconseguir-los.
 •  4. Estratègies d’email marketing
  • Aquest mòdul aprofundeix en el plantejament de les campanyes d’email marketing des d’una perspectiva de màrqueting estratègic. A partir dels aspectes de base de les eines i els processos del màrqueting –introduïts en mòduls precedents–, s’abordarà el plantejament d’objectius i l’orientació a segments de destinataris estratègics, així com el plantejament de continguts orientats a campanyes i accions d’email marketing.
 • 5. Analítica i posicionament web a l’empresa
  • La clau del cinquè mòdul serà el web. L’alumne aprendrà a analitzar si el seu web respon als objectius del pla de màrqueting i com liderar un procés per reenfocar-lo, incloent elements del màrqueting de continguts, del posicionament orgànic als cercadors (SEO) i  de campanyes de pagament (SEM) per acabar establint processos d’avaluació i millora continuada de tots ells.
PROFESSORAT, DIRECCIÓ I COORDINACIÓ
 • Professorat
  • Oriol Cesena. Veure currículum a l’apartat Direcció. 
  • Anna Serrano. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (Televisió de Catalunya, Com Ràdio, Cadena Ser) i s’ha especialitzat en comunicació corporativa i màrqueting digital corporatiu. Ha desenvolupat la seva carrera professional tant en holdings multinacionals, com en agències de comunicació, abans de constituir el seu propi projecte empresarial.
   Actualment exerceix de professora convidada en nombrosos centres formatius (Universitat de Girona, Escola Mediterrània) i per a diverses empreses privades i organismes públics, amb formacions en estratègies de màrqueting per a ecommerce, e-mail marketing o comunicació digital. Forma part del programa Google Partners, i és membre verificat per Google en la divisió shopping (comerç digital).

    

  • Francesc Casadellà. Freelance en comunicació i estratègia digital. Soci fundador i  assessor extern d’agències de publicitat creativa; ha exercit càrrecs de cap de comunicació, projectes web i noves tecnologies. En l’àmbit docent, ha estat director durant quatre anys del Curs d’Especialització en Community Management de la Fundació UdG: Innovació i Formació. Imparteix classes per a múltiples entitats i empreses del sector públic i privat.

    

  • *La direcció es reservarà el dret de fer canvis en l’equip docent en cas que algun dels professors no pugui impartir la seva matèria, garantint el mateix nivell de qualitat i categoria professional.
 • Direcció
  • Oriol Cesena Mèlich. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Direcció de Màrqueting i Comercialització a ESADE. Dirigeix i imparteix diferents programes en lideratge i direcció de màrqueting, lideratge comercial i màrqueting digital i xarxes socials a la UdG. És professor convidat en diferents universitats, organismes i institucions en les quals ha desenvolupat diferents programes de màrqueting i estratègia, comercialització, i retail marketing. Director de l’empresa FOCALIZZA, consultora especialitzada en màrqueting i comunicació, emprenedoria i desenvolupament local. És professor col·laborador a la UOC i la UdG on imparteix les matèries de màrqueting, comercialització i venda personal. Ideòleg, creador i fundador del Club de Màrqueting de les comarques gironines.