Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Consursos i Premis

8ª Mostra d´Emprenedors de Girona
CONVOCANT Assessoria Codina i ElGiroscopi

CONVOCATÒRIA 8ª Mostra d’Emprenedors de Girona

DESCRIPCIÓ La Mostra d’Emprenedors de Girona és un esdeveniment creat amb la finalitat de donar a conèixer els projectes de nova creació de la província de Girona al teixit empresarial del territori.

PREMI Diferents premis en metàl·lic
Programa Prometheus
CONVOCANT REIMAGINE FOOD

CONVOCATÒRIA Programa Prometheus

DESCRIPCIÓ REIMAGINE FOOD busca 15 startups disposades a revolucionar el sector alimentari per accelerar el seu desenvolupament comercial, facilitar finançament, dissenyar un model de negoci competitiu i llançar-les públicament en esdeveniments del nivell del Mobile World Congress, Alimentària i el Food Revolution Fòrum.

PREMI Consultar al web

TERMINI Varis teminis
Nexus by DIA
CONVOCANT GRUP DIA

CONVOCATÒRIA Nexus by DIA

DESCRIPCIÓ El nou programa Nexus by DIA ofereix als emprenedors i joves empreses 10 setmanes d'accés al seu coneixement i xarxa d'experts amb l'objectiu de treballar junts en la generació del model de futur dels supermercats.

Des de la nostra seu central a Madrid, les startups seleccionades tindran l'oportunitat d'accedir a la nostra base de més de 40 milions de clients, testar els seus solucions a les nostres botigues DIA localitzades a Espanya així com accedir a la nostra base de dades i informació per desenvolupar una experiència de compra que veritablement sorprengui als nostres clients.

PREMI
 • Assessoria i suport per part d'experts del Grup DIA

 • Validació del producte per part d'experts de DIA i els seus clients

 • Oportunitat de realitzar una prova del producte real en una botiga DIA

 • Suport per part d'una xarxa de mentors externs amb diversa experiència en el sector

 • Oportunitat d'obtenir inversió per part de L Marks o DIA


TERMINI 28/09/2017
Premis Nacionals de Recerca 2017
CONVOCANT Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi)

CONVOCATÒRIA Premis Nacionals de Recerca 2017

DESCRIPCIÓ La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca. Aquests guardons reconeixen i reflecteixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació pública i privada en projectes d’R+I a Catalunya.

Els guardons consten de cinc categories:

 • Premi Nacional de Recerca

 • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove

 • Premi Nacional de Comunicació Científica

 • Premi Nacional de Mecenatge Científic

 • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I


TERMINI 29/09/2017
Premis "Apps & Iot for citizens 2017"
CONVOCANT Diputació de Barcelona

CONVOCATÒRIA Premis "Apps & Iot for citizens 2017"

DESCRIPCIÓ La Diputació de Barcelona convoca els premis "Apps & IoT for citizens", amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO de la Diputació i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la mateixa Diputació o dels municipis de la seva demarcació.

PREMIEls premis reconeixeran els dos projectes més innovadors d'acord als criteris de valoració descrits en el punt 9 de les bases. La dotació econòmica pel primer premi serà de 4.000 € i 2.000 € pel segon classificat.

TERMINI 15/10/2017
VI edició del concurs Bioimatges
CONVOCANT Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC)

CONVOCATÒRIA VI edició del concurs Bioimatges

DESCRIPCIÓ El concurs de fotografia biològica del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) obre la seva sisena edició. Hi poden participar els alumnes de primària, secundària i batxillerat, el professorat, la ciutadania en general i els professionals de la biologia.

PREMI Diferents premis

TERMINI 15/10/2017
Premis Fundació Princesa de Girona 2018
CONVOCANT Fundació Princesa de Girona

CONVOCATÒRIA Premis Fundació Princesa de Girona 2018

DESCRIPCIÓ Promoure i fomentar el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostrin inquietud per constituir un món més just en un entorn globalitzat i que tinguin capacitat d'assumir riscos i la motivació necessària per induir canvis en la societat.

Tenir entre 16 i 35 anys abans de la data límit de presentació de candidatures.

En la modalitat d'Investigació Científica, i amb l'objectiu de promoure la participació de candidates, a aquelles amb fills al seu càrrec se'ls aplicarà una ampliació del rang d'edat per cada fill.

Haver nascut o residir legalment a Espanya.

No obstant, en el cas de la categoria "Arts i lletres", es requereix haver nascut o residir legalment en algun país membre de la Unió Europea.

Totes les candidatures hauran de ser avalades mitjançant una carta de suport a la persona o entitat candidata. Aquests avals en mode de carta de suport poden realitzar-los responsables d'organitzacions i institucions representatives, com universitats, ajuntaments, cambres de comerç o altres institucions públiques i privades de reconegut prestigi, així com els patrons de la Fundació Princesa de Girona i els membres del seu Consell Assessor. Es podrà avalar més d'una candidatura.

PREMI Cada premi consistirà en una dotació en metàl·lic de 10000 euros.

TERMINI 30/10/2017
5a convocatòria del Premi dones innovadores 2018
CONVOCANT

CONVOCATÒRIA Premi dones innovadores 2018

DESCRIPCIÓ La Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea convoca pel 2018 el premi a dones innovadores, creat al 2011.

L’objectiu del premi és lluitar contra la manca de reconeixement públic i donar visibilitat a dones emprenedores que serveixin com a exemple a d’altres que es plantegin emprendre com a projecte professional.

Els requisits per a poder participar-hi són:
 • Haver fundat (o cofundat) una empresa d’èxit, abans de l’1 de gener de 2016 i amb una facturació d’almenys 100.000 euros (50.000 euros per la categoria Rising Innovator Award); i haver innovat en el mercat.

 • Haver-se beneficiat de finançament públic o privat en recerca i innovació.

 • Tenir 30 anys o menys (per a la categoria Rising Innovator Award)PREMI El premi es divideix en quatre categories:

 • Primer premi (100.000 euros)

 • Segon premi (50.000 euros)

 • Tercer premi (30.000 euros)

 • Rising Innovator Award (20.000 euros)


TERMINI 15/11/2017
Premis EmprenedorXXI
CONVOCANT la Caixa

CONVOCATÒRIA Premis EmprenedorXXI

DESCRIPCIÓ L’objectiu és reconèixer les empreses emergents més innovadores i amb més potencial de creixement, i que, any rere any, s’ha anat consolidant com la cita dels premis de referència per a les empreses emergents de tot Espanya.

Aquesta edició dels Premis EmprenedorXXI presenta una novetat molt important: la convocatòria s’obre per primera cop a Portugal, de manera que les empreses portugueses que s’ajustin als requisits de les bases també podran optar als diversos premis:
 • Premi a les empreses d’Espanya i Portugal amb un potencial de creixement més gran en el seu sector. En total, hi ha cinc sectors: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Com a premi, cada categoria té assignada una quantia econòmica de 25.000 euros i l’accés a un programa internacional de creixement exponencial organitzat amb la Singularity University i una escola de negocis..

 • Premi a les empreses amb un impacte més gran al seu territori. En total, es lliuraran dinou premis a les empreses que tinguin un impacte més gran a la seva zona de procedència: disset a Espanya —un per a cada comunitat autònoma— i dos a Portugal —zona nord-centre i Lisboa-sud i illes. Per a cada zona, hi ha en joc un total de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial a la Universitat de Cambridge.


PREMI Sumant tots els premis, en aquesta edició dels Premis EmprenedorXXI es repartiran prop de 490.000 euros. A més a més, l’ambaixada d’Israel a Espanya atorga un accèssit a la innovació que consiteix en un programa de formació d’una setmana a Israel.

TERMINI 03/11/2017
XIV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.
CONVOCANT Fundació Gaspar Espuña-CETT (FGE-CETT)

CONVOCATÒRIA XIV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic.

DESCRIPCIÓ Aquest concurs té com a finalitat fomentar l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l'empresa turística i la creació d'empreses i serveis en el sector del turisme, l'hoteleria i la gastronomia, mitjançant la concessió d'uns premis.

Seran premiats els millors projectes en base a la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l'emprenedor.

PREMI
 • Primer Premi: 3.600 €

 • Segon Premi: 2.400 €

 • Tercer Premi: 1.800 €


TERMINI 8/01/2018
The Horizon Prize on materials for clean air (3 millions €)
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

PROGRAMA Horizon Prize

CONVOCATÒRIA he Horizon Prize on materials for clean air (3 millions €)

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 23/01/2018
Inducement prize for design-driven innovative material solutions to reduce particulate matter air pollution in urban areas
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

PROGRAMA H2020-CLEANAIR-2015

CONVOCATÒRIA Inducement prize for design-driven innovative material solutions to reduce particulate matter air pollution in urban areas

DATA PUBLICACIÓ 16/04/2015

TERMINI 23/06/2018
Horizon prize for Integrated Photovoltaic Energy System
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize for Integrated Photovoltaic Energy System

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 26/09/2018
H2020: Premi Tactile Display
CONVOCANT European Commission

CONVOCATÒRIA H2020: Premi Tactile Display

DESCRIPCIÓ L’objectiu de la convocatòria és reduir els problemes d’accés de les persones amb dificultats visuals a la informació digital, particularment als continguts gràfics.

El resultat esperat és un dispositiu tàctil econòmic que sigui capaç de comunicar la informació digital tant en braille com en forma de gràfics tàctils per a reduir aquesta llacuna en el mercat de les noves tecnologies, que afecta 30 milions de persones a Europa.

Pressupost: 3M€

TERMINI 27/11/2018
Horizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 03/04/2019
Horizon prize CO2 reuse will reward innovative products utilising CO2 that could significantly reduce the atmospheric emissions of CO2
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize CO2 reuse will reward innovative products utilising CO2 that could significantly reduce the atmospheric emissions of CO2

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 03/04/2019