Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Consursos i Premis

8ª Mostra d´Emprenedors de Girona
CONVOCANT Assessoria Codina i ElGiroscopi

CONVOCATÒRIA 8ª Mostra d’Emprenedors de Girona

DESCRIPCIÓ La Mostra d’Emprenedors de Girona és un esdeveniment creat amb la finalitat de donar a conèixer els projectes de nova creació de la província de Girona al teixit empresarial del territori.

PREMI Diferents premis en metàl·lic
Programa Prometheus
CONVOCANT REIMAGINE FOOD

CONVOCATÒRIA Programa Prometheus

DESCRIPCIÓ REIMAGINE FOOD busca 15 startups disposades a revolucionar el sector alimentari per accelerar el seu desenvolupament comercial, facilitar finançament, dissenyar un model de negoci competitiu i llançar-les públicament en esdeveniments del nivell del Mobile World Congress, Alimentària i el Food Revolution Fòrum.

PREMI Consultar al web

TERMINI Varis teminis
Premis Prismas
CONVOCANT Ajuntament de La Corunya

CONVOCATÒRIA premis Prismas

DESCRIPCIÓ Els premis Prismas són una iniciativa dels Museus Científics De la Corunya (Ajuntament de La Corunya) per potenciar la difusió de la cultura científica, i donar suport a tots els professionals que treballen en aquest camp.

PREMI Les modalitats de vídeo, web / xarxes socials, text inèdit, article periodístic, ràdio i Prisma Especial del Jurat estan dotades amb un premi de 4.000 €

TERMINI30/06/2017 o 31/07/2017 segons modalitat
IV convocatòria Premi Ruralapps
CONVOCANT Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

CONVOCATÒRIA IV convocatòria Premi Ruralapps

DESCRIPCIÓ El departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va crear i convocar el Premi Ruralapps amb la finalitat de poder conèixer les aplicacions mòbils que es realitzen, orientades al seu sector, i promoure la innovació tecnològica i el desenvolupament de noves apps relacionades en l'àmbit que el departament és competent.
Els àmbits d'actuació són:
 • Agricultura i ramaderia.

 • Pesca i aqüicultura.

 • Gestió forestal i medi natural.

 • Indústria agroalimentària i alimentació.

 • Formació, transferència, assessorament i innovació en l’àmbit agroalimentari i rural.

 • Desenvolupament rural.
PREMI El premi està distribuït en dos tipus, dotats cadascun amb 3.000 euros.

TERMINI 16/08/2017.
XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, PITA 2017
CONVOCANT epartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)

CONVOCATÒRIA XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, PITA 2017

DESCRIPCIÓ Els PITA reconeixen les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores que han incorporat innovacions per millorar la competitivitat i la sostenibilitat

PREMI El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria i una per a joves emprenedors i innovadors, dotades amb 6.000 euros cadascuna, i també hi ha tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000 euros cadascuna.

TERMINI 22/08/2017
Premis_”European Broadband Awards”: per a projectes d´Internet de banda ampla
CONVOCANT European Commission

CONVOCATÒRIA Premis_”European Broadband Awards”: per a projectes d’Internet de banda ampla

DESCRIPCIÓ Els Premis Europeus de Banda Ampla són un esdeveniment anual en el qual la Comissió Europea reconeix l'èxit de l'establiment d'infraestructures de banda ampla.

Els Premis Europeus de Banda Ampla estan oberts a tot tipus de projectes, independentment de la grandària, ubicació o tecnologies utilitzades. El concurs s'adreça a les autoritats públiques nacionals, regionals i locals, així com a grans i petits projectes de finançament privat que adopten models innovadors de l'estructura d'inversió, de feina i de finançament, com ara instruments financers.

PREMI a consultar al web

TERMINI 07/09/2017
Convocatòria MIT-Spain "la Caixa" Foundation SEED FUND
CONVOCANT La Fundació Bancària ”la Caixa” i el Massachusetts Institute of Technology (MIT)

CONVOCATÒRIA Convocatòria MIT-Spain "la Caixa" Foundation SEED FUND

DESCRIPCIÓ La convocatòria pretén incrementar la col·laboració entre professors, investigadors i estudiants de l’Estat espanyol i del MIT. Totes les universitats i institucions de recerca sense ànim de lucre espanyoles poden participar en la convocatòria, en col·laboració amb un o diversos grups de recerca del MIT.

PREMIPer a la primera convocatòria de 2017, l’ajut màxim és de 30.000 $ per projecte i s’han de centrar en els àmbits següents:

 • Salut: càncer, sida-VIH, malalties cardiovasculars, malalties neurodegeneratives, salut global i planetària.

 • Energia: noves fonts d’energia i energies renovables.

 • Economia global: economia, ciència i tecnologia com a eines per combatre la desigualtat social.


TERMINI 8/09/2017.
Premios Innova
CONVOCANT Fundación Aquae

CONVOCATÒRIA Premios Innova

DESCRIPCIÓ Guardó anual que reconeix i premia projectes emprenedors i d'investigació que aporten solucions a reptes mediambientals. Hi ha dues categories: Innova Sostenible i Innova Social.

Hi poden participar investigadors i investigadores i emprenedors i emprenedores de qualsevol lloc del món amb projectes, productes, idees i pràctiques que aportin solucions a reptes de l'aigua. Les iniciatives han de contribuir a crear un desenvolupament sostenible en les seves tres facetes: econòmica, social i mediambiental, afavorint al seu torn la generació d'una economia circular enfront de l'economia lineal tradicional.

Categories
 • Innova Sostenible reconeix la qualitat de projectes que tenen relació amb la cura i la preservació de l'aigua i els reptes associats a ella.

 • Innova social, premia projectes que, a més d'innovadors i sostenibles, aspiren a millorar la vida de les persones.

Els projectes guanyadors de cada categoria obtenen un premi en metàl·lic i difusió de les seves idees a través dels canals de comunicació i difusió de Fundació Aquae.

PREMIEls projectes guanyadors de cada categoria obtindran un premi en metàl·lic de 4.000 € que haurà de destinar íntegrament al desenvolupament del mateix.

TERMINI 11/09/2017
Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència 2017
CONVOCANT Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

CONVOCATÒRIA Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència 2017

DESCRIPCIÓ Enguany, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, el cartell ha d’anar relacionat amb el turisme sostenible

El cartell guanyador esdevindrà la imatge de l’SC17

PREMI 1.000€

TERMINI 12/09/2017
Premis Nacionals de Recerca 2017
CONVOCANT Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi)

CONVOCATÒRIA Premis Nacionals de Recerca 2017

DESCRIPCIÓ La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca. Aquests guardons reconeixen i reflecteixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació pública i privada en projectes d’R+I a Catalunya.

Els guardons consten de cinc categories:

 • Premi Nacional de Recerca

 • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove

 • Premi Nacional de Comunicació Científica

 • Premi Nacional de Mecenatge Científic

 • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I


TERMINI 29/09/2017
Premis "Apps & Iot for citizens 2017"
CONVOCANT Diputació de Barcelona

CONVOCATÒRIA Premis "Apps & Iot for citizens 2017"

DESCRIPCIÓ La Diputació de Barcelona convoca els premis "Apps & IoT for citizens", amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO de la Diputació i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la mateixa Diputació o dels municipis de la seva demarcació.

PREMIEls premis reconeixeran els dos projectes més innovadors d'acord als criteris de valoració descrits en el punt 9 de les bases. La dotació econòmica pel primer premi serà de 4.000 € i 2.000 € pel segon classificat.

TERMINI 15/10/2017
VI edició del concurs Bioimatges
CONVOCANT Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC)

CONVOCATÒRIA VI edició del concurs Bioimatges

DESCRIPCIÓ El concurs de fotografia biològica del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) obre la seva sisena edició. Hi poden participar els alumnes de primària, secundària i batxillerat, el professorat, la ciutadania en general i els professionals de la biologia.

PREMI Diferents premis

TERMINI 15/10/2017
Premis Fundació Princesa de Girona 2018
CONVOCANT Fundació Princesa de Girona

CONVOCATÒRIA Premis Fundació Princesa de Girona 2018

DESCRIPCIÓ Promoure i fomentar el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostrin inquietud per constituir un món més just en un entorn globalitzat i que tinguin capacitat d'assumir riscos i la motivació necessària per induir canvis en la societat.

Tenir entre 16 i 35 anys abans de la data límit de presentació de candidatures.

En la modalitat d'Investigació Científica, i amb l'objectiu de promoure la participació de candidates, a aquelles amb fills al seu càrrec se'ls aplicarà una ampliació del rang d'edat per cada fill.

Haver nascut o residir legalment a Espanya.

No obstant, en el cas de la categoria "Arts i lletres", es requereix haver nascut o residir legalment en algun país membre de la Unió Europea.

Totes les candidatures hauran de ser avalades mitjançant una carta de suport a la persona o entitat candidata. Aquests avals en mode de carta de suport poden realitzar-los responsables d'organitzacions i institucions representatives, com universitats, ajuntaments, cambres de comerç o altres institucions públiques i privades de reconegut prestigi, així com els patrons de la Fundació Princesa de Girona i els membres del seu Consell Assessor. Es podrà avalar més d'una candidatura.

PREMI Cada premi consistirà en una dotació en metàl·lic de 10000 euros.

TERMINI 30/10/2017
The Horizon Prize on materials for clean air (3 millions €)
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

PROGRAMA Horizon Prize

CONVOCATÒRIA he Horizon Prize on materials for clean air (3 millions €)

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 23/01/2018
Inducement prize for design-driven innovative material solutions to reduce particulate matter air pollution in urban areas
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

PROGRAMA H2020-CLEANAIR-2015

CONVOCATÒRIA Inducement prize for design-driven innovative material solutions to reduce particulate matter air pollution in urban areas

DATA PUBLICACIÓ 16/04/2015

TERMINI 23/06/2018
Horizon prize for Integrated Photovoltaic Energy System
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize for Integrated Photovoltaic Energy System

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 26/09/2018
H2020: Premi Tactile Display
CONVOCANT European Commission

CONVOCATÒRIA H2020: Premi Tactile Display

DESCRIPCIÓ L’objectiu de la convocatòria és reduir els problemes d’accés de les persones amb dificultats visuals a la informació digital, particularment als continguts gràfics.

El resultat esperat és un dispositiu tàctil econòmic que sigui capaç de comunicar la informació digital tant en braille com en forma de gràfics tàctils per a reduir aquesta llacuna en el mercat de les noves tecnologies, que afecta 30 milions de persones a Europa.

Pressupost: 3M€

TERMINI 27/11/2018
Horizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize for Combined Heat and Power (CHP) installation in a hospital using 100% renewable energy sources

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 03/04/2019
Horizon prize CO2 reuse will reward innovative products utilising CO2 that could significantly reduce the atmospheric emissions of CO2
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA Horizon prize CO2 reuse will reward innovative products utilising CO2 that could significantly reduce the atmospheric emissions of CO2

DATA PUBLICACIÓ 14/10/2015

TERMINI 03/04/2019
EU PRIZE FOR WOMEN INNOVATORS 2017
CONVOCANT European Commission Research & Innovation

CONVOCATÒRIA EU PRIZE FOR WOMEN INNOVATORS 2017

DATA PUBLICACIÓ 13/09/2016

TERMINI 31/12/2020