Parc Científic i Tecnologic Universitat de Girona
972 18 34 00

Chiorino Iberica, SAU


El Grup Chiorino és líder en la producció de bandes transportadores i corretges de transmissió.
 
Chiorino, fundada el 1906 a Biella - Itàlia, s'ha especialitzat en la producció de bandes transportadores i corretges de transmissió, seguint els valors fonamentals que des de sempre van inspirar les decisions i les accions del grup industrial.
 
L'experiència, orientació als resultats, assistència i cicle de producció d'alt nivell són els pilars d'una empresa que, amb el pas del temps, ha aconseguit l'excel·lència en el sector de les bandes transportadores i de les corretges de transmissió.

Chiorino I+D es dedica a una intensa i sofisticada activitat d'Investigació i Desenvolupament (R+D) en el que es refereix a poliuretans termoplàstics i barreges d'elastòmers.

Els laboratoris I+D Chiorino compten amb equips científics a l'avantguarda i en contínua evolució pel que fa a l'anàlisi reològic, química i física-mecànica dels materials polímers.

S'executen proves per conèixer el comportament dels materials i es desenvolupen metodologies capaços de simular les condicions de treball a què se sotmeten els productes acabats.

En els laboratoris Chiorino neixen cada any més de 200 nous productes, destinats a tots els sectors de mercat. El desenvolupament dels nous productes inclou també la realització i la prova de prototips sobre instal·lacions de pre-industrialització.

L'especial atenció en el control de la qualitat s'ha convertit en cultura essencial per Chiorino.

Perquè els productes puguin millorar cada dia més, Chiorino porta a terme en matèries primeres i semielaborats:

  • anàlisi d'infraroig (IR)

  • fixació del pes molecular (GPC)

  • mesura de la viscositat (Mooney).
Persona de contacte: Xavier Bosch

Edifici: Centre d'Empreses - Giroemprèn

C/ Pic de Peguera, 11 (Ala B-Despatx B·0·01)
(17003 Girona)

girona@chiorino.es
www.chiorino.com